Beautiful Creatures

Beautiful Creatures” är en film i samma anda som ”Twiligt”-serien och är baserad på succéböckerna med samma namn av Kami Garcia och Margaret Stohl. Ethan Wate drömmer mardrömmar om en flicka som han aldrig har träffat. När Lena Duchannes flyttar till hans lilla stad Gatlin, dras Ethan oförklarligt till henne. Han beslutar sig för att ta reda på varför det finns ett band dem emellan, även om det innebär att avslöja en hemlighet som kan förändra allt.

Regisserar gör mannen bakom filmer som Fisher King och P.S I Love You, Richard LaGravenese. Ensemblen består av namn som Emma Thompson, Jeremy Irons, Viola Davis, Alice Englert och Alden Ehrenreich.

Distributör: Nordisk Film.
Biopremiär: 13 februari 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *