Berättelsen Om Pi Och En Ny Trailer

Regissören Ang Lee´sBerättelsen om Pi(Life Of Pi) bygger på boken, med samma namn, av Yann Martel. Boken kom ut 2001 men hade innan dess blivit refuserad av brittiska förläggare fem gånger. Till slut blev det napp hos kanadensiska bokförlaget Knopf Canada som gillade berättelsen om 16-åriga Pi, en djurskötares son, som efter ett skeppsbrott befinner sig som enda överlevande människa
ombord på en livbåt mitt ute på Stilla Havet.

Filmen som har Sverigepremiär den 21 december 2012 näms redan i Oscardiskussionerna och kan bli en av julhelgens stora publikdragare. Ang Lee har ju gjort det förut och kan konsten att berätta en historia och berättelsen om Pi verkar onekligen intressant. Livet på båten, tillsammans med en hyena, zebra, orangutang och en bengalisk tiger, blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan”…
Powered by Preview Networks

Distributör: Fox Movies.
Biopremiär: 21 december 2012.
Fotnot: Ang Lee har som sagt gjort det förut. Två Oscarnomineringar, 2001 för Crouching Tiger, Hidden Dragon(regi och bästa film) och 2006 för Brokeback Mountain, som Lee också vann regipriset för.
Tidigare inlägg om Berättelsen om Pi, med bland annat förstan trailern hittar ni HÄR.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *