Trubbel För Trouble with the Curve

Clint Eastwoods Trouble with the Curve” Öppnar svagt i USA. Faktum är att det ser ut att bli en av de sämre öppningshelgerna på många år för en Clint Eastwoodfilm. Det behöver inte betyda att det är en dålig film och recensionerna hitills är blandade, men övervägande positiva. De mest översvallande kritikerna talar om en feelgood film med hjärta, en härlig underhållning fylld med humor, drama och fantastiskt skådespeleri där personkemin mellan Clint Eastwood och Amy Adams är mest påfallande.

Faktum är att det här kan vara sista filmen som vi ser 82 årige Eastwood agera i, så själv tänker jag passa på när filmen dyker upp här i Sverige. Jag tycker trailern ger mersmak och att filmens synopsis är tilltalande och förväntar mig underhållande 111 minuter.

Hur det är att jobba med en legend som Clint Eastwood berättar Amy Adams i featuretten nedan och Clintan själv ger oss en djupare analys av sin rollkaraktär, Gus Lobel…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *