Les Misérables Featurette

Kommande musikalen “Les Misérables” har enastående skådespelare så som Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway och Helena Bonham Carter samt en fantastisk och hisnande scenografi, men det Universal Pictures vill att du ska komma ihåg mest är det att ALL sång sker live.

Den svenska premiären av Les Misérables, som bygger på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn, sker den 18 januari 2013. För regin står engelsmannen Tom Hooper, som även regisserade fyrfaldiga Oscarvinnaren “The King´s Speech” och själv vann en Oscar för bästa regi. I övriga roller finns fina namn som Amanda Seyfried och Eddie Redmayne.

Fram till premiären får vi hålla till godo med denna titt bakom kulisserna och höra de inblandade berätta om filmen och inspelningen…
Powered by Preview Networks

Distributör: UIP
Biopremiär: 18 januari 2012.
Mer Les Misérables hittarn ni HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *