Virginia

Vad är det för fel på Virginia? Har hon alla hästarna i stallet? I dramakomedin “Virginia“(Whats wrong with Virginia), med Oscarvinnaren(A Beautiful Mind 2001) Jennifer Conelly som Virgina och Ed Harris som stadens sheriff Dick Tipton, får vi svaret. Filmen har DVD/Bluraypremiär den 10 oktober 2012 och har bland andra Emma Roberts, Amy Madigan och Toby Jones i övriga roller

“Virginia är en kärleksfull mor, en aspirerande mormon, ett charmigt yrväder – och på gränsen till helt tokig. När hennes hemliga romans med stadens sheriff – tillika mormon, gift och lokalpolitiker – kraschar, bestämmer hon sig för att hämnas. Och utan en normal människas hämningar, startar hon ett kaos som håller på att driva en hel stad – och framför allt hennes son Emmett – till komplett galenskap.”

Distributör: Atlantic Film.
DVD/Bluray premiär: 10 oktober 2012.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *