Varje Hus har En Hemlighet

Varje hus har en hemlighet och i synnerhet huset vid vägens slut. Det får Jennifer Lawrence som Elissa och hennes mamma Sarah, spelad av Elizabeth Shue, erfara i thrillerskräckisen “House At The End Of The Street“.
Efter en skilsmässa hittar Sarah drömhuset i en liten, exklusiv landsortsstad, dit flyttar hon med sin dotter, för att få en nystart och allt verkar till en början frid och fröjd…Men det man inte visste när man köpte huset var att man hamnat granne med ett hus där en ung flicka en gång dödade sina föräldrar…
Cinemaholics har skrivit om “House at the End of the Street” tidigare HÄR, där får ni även första trailern. Efter en titt på klippet nedan, med de två Oscarnominerade tjejerna Shue och Lawrence i huvudrollerna, höjs förväntningarna på filmen. Här blir det inte lika gulligt som i visan “I ett hus vid skogens slut, liten tomte tittar ut”…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *