Kill Bill Vol.3

Hur blir det, kommer det att bli någon “Kill Bill Vol.3”?

Quentin Tarantinos projekt sker ju sällan över en natt och när det gäller en eventuell tredje Kill Bill film så har han tidigare sagt att han vill vänta tio år efter Kill Bill Vol.2. Det innebär i så fall en Kill Bill Vol.3 år 2014 och tittar man på IMDB så ligger den ute som “Announced”, vilket skulle kunna visa på att någonting är på gång. Vad det gäller Uma Thurman, så ryktas det att hon tar på sig rollen som The Bride en tredje gång och jag tror inte Tarantino nöjer sig med någon annan i huvudrollen heller.

Varför Quentin Tarantino vill att det ska förflyta tio år mellan tvåan och trean är för det första att han tycker att han och Uma Thurman behövde ta en paus i från varandra och för det andra att han är så förtjunst i sin skapelse, The Bride, att han tycker att hon förtjänar tio års vila. – “Jag lät henne gå igenom mycket de här två filmerna och ville att hon skulle få vila ut med sin dotter Bebe, starta sin affär och leva ett lugnt och fridfullt liv, men efter tio år får hon börja fightas igen”.

Men vem ska hon fightas mot? Alla är ju döda och Bill själv fick känna på Fempunkts-Hjärtexplosions-tekniken och dog med trasigt hjärta efter fem steg. Copperhead’s dotter skonades ju i första filmen och har nu hunnit växa upp och kanske känner sig aningen hämndlysten, så där finns en lämplig antagonist. Det lär visa sig med tiden, blir det någon uppföljare så lär Quentin Tarantino sy ihop ett manus som heter duga.

Medan ni väntar och hoppas på en tredje film, kan ni alltid kika in på Miramax hemsida för högupplösta bilder från inspelningen av Kill Bill Vol.1 och den bizarra blodbadsscenen, där detta inläggs bilder är hämtade ifrån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *