Titanic Bluray Release

På onsdag den 19 september är den release för Titanic på Bluray. Förutom filmen i sig, perfekt digitalt restaurerad till blurayformatet, finns ett digert extramaterial: 29 Bortklippta scener(HD) * Ett alternativt slut (HD) * Drygt 60 kortfilmer som tar dig med bakom kulisserna * En titt på de banbrytande visuella effekterna * Fler än 1000 fotografier * 3 kommentatorspår …Och mycket mer!

Blu-ray.com har recenserat utgåvan och ger den enbart toppbetyg för bild, ljud och extramaterial…“Titanic looks as good as brand-new movie on Blu-ray, with every intricate little detail in its place, each color perfectly balanced and true to the film’s intended appearance.”

Tidigare inlägg om Titanic hittar ni HÄR och HÄR.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *