Titanic Bluray Release

På onsdag den 19 september är den release för Titanic på Bluray. Förutom filmen i sig, perfekt digitalt restaurerad till blurayformatet, finns ett digert extramaterial: 29 Bortklippta scener(HD) * Ett alternativt slut (HD) * Drygt 60 kortfilmer som tar dig med bakom kulisserna * En titt på de banbrytande visuella effekterna * Fler än 1000 fotografier * 3 kommentatorspår …Och mycket mer!

Blu-ray.com har recenserat utgåvan och ger den enbart toppbetyg för bild, ljud och extramaterial…“Titanic looks as good as brand-new movie on Blu-ray, with every intricate little detail in its place, each color perfectly balanced and true to the film’s intended appearance.”

Tidigare inlägg om Titanic hittar ni HÄR och HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *