Boardwalk Empire Säsong 3 Trailer

På söndag,16 september, har HBO:s”Boardwalk Empire säsong 3“, säsongspremiär i USA och så här är läget inför premiäravsnittet…

Boardwalk Empire kommer att hoppa fram mer än ett år efter händelserna i den tidigare finalen och man startar om med nyårsafton 1922. Världen har förändrats en hel del och saker och ting har blivit mer våldsamt i takt med spritförbudets fortgående och det faktum att folk börjar få slut på sprit. Nucky Thompsons värld kommer att förändras och Al Capone och andra gangsters kommer att få mer makt.

När HBO Nordic startar upp om en månad så får vi i Sverige en chans att hänga med i serien. För cirka hundra kronor i månaden fås tillgång till kvalitetskanalens stora arkiv av TV serier, men också nya serier. De nya seriernas avsnitt ska kunna ses dygnet efter de visats i USA.

Att döma av dessa klipp nedan så är det spännande saker på gång för Nucky Thompson…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *