Citadel

Brittiska Thrillerskräckisen “Citadel” har fåt finfin kritik och ett renommé om att “skrämma skiten ur folk” och att få dem att hoppa upp och ned av spänning…

Tommy Cowley lever ett lugnt liv i ett förfallande lägenhetskomplex med sin höggravida fru. Paret angrips en dag av en grupp maskerade unga ligister och efter en chockerande våldshandling dödas Tommys fru och han blir ensam med sin nyfödda dotter. Skakad av händelserna utvecklar han en extrem torgskräck. Tommys dagar består nu av att gömma sig inomhus, i sin nya lägenhet, från inbillade hot, varvat med intensiva terapisessioner som syftar till att få honom tillbaka till ett normalt liv.

När samma gäng, till synes har som avsikt att kidnappa hans dotter och börja terrorisera hans liv igen, slits Tommy mellan sin förlamande rädsla och en beskyddande föräldrainstinkt.
Med hjälp av en präst, från ett medborgargarde, som har avslöjat uppkomsten av detta hänsynslösa, smått övernaturliga gäng, måste Tommy nu övervinna sina rädslor och ge sig in i hjärtat av det övergivna höghuset, kallat CITADEL för att rädda sin familj.

Svenskt premiärdatum är ännu inte fastställt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *