Lycka Till Och ta Hand Om Varandra

Då var det svensk dramakomedi på tapeten. “Lycka Till Och Ta Hand Om Varandra” utspelar sig i nutid i ett litet samhälle någonstans i Sverige. Det är en varm film om mod, ansvar och generositet.

Alvar är en pensionär som flyr verkligheten genom en påhittad värld i garaget. Av en slump träffar han Miriam, en socialt tondöv och hårt hållen tonåring. En vänskap uppstår. Vänskapen fördjupas när de börjar inspirera missmodiga människor och ställs på sin spets när de själva måste blomma. I huvudrollerna som Alvar och Miriam ser vi Bengt CW Carlsson (”Morden i Sandhamn”, ”Solsidan”, ”Sånger från andra våningen”) och Claudia Neij, som här gör sin långfilmsdebut. Lycka Till Ooh Ta Hand Om Varandra regisseras av Jens Sjögren och är baserat på ett originalmanus av Kalle Haglund. I övriga roller ser vi Ika Nord och Johan Ulveson. Biopremiär: 19 oktober 2012. Distributör: Nordisk Film.
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *