Indiana Jones: The Complete Adventures Blu-ray

Den 26 september kan hugade Indiana Jones fans äntligen köpa den ultimata samlingen, “Indiana Jones: The Complete Adventures” med alla fyra filmerna på Blu-ray, samt en extra skiva med digert, aldrig tidigare utgivet extramaterial.

Filmerna i boxen är “Indiana Jones och jakten på den försvunna skatten“(1981), “Indiana Jones och de fördömdas tempel“(1984), “Indiana Jones och det sista korståget“(1989) och “Indiana Jones och kristalldödskallens rike“(2008)

Att döma av klippet nedan så har Paramount inte sparat på krutet med denna utgivning, där samtliga filmer är digitalt restaurerade
bildruta för bildruta. Priset varierar som vanligt på webben, från 449 kronor och uppåt, beroende på vart man handlar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *