Downton Abbey Säsong 3 Trailer

Britterna behöver inte vänta länge till på säsongspremiären för säsong 3 av “Downton Abbey“. Den 16 september sänds första delen av den prisbelönta och ytterst populära TV serien, vi i Sverige får vänta ett tag till, SVT har även köpt in denna säsong och den kommer att visas senare i höst. Det blir något för alla fans av brittiska dramaserier att värma sig med i höstmörkret!

Serien har slagit oerhört i USA och det faktum att Shirley MacLaine dyker upp som Martha Levinson, mamma till amerikanska Lady Grantham (Elizabeth McGovern) lär inte göra serien mindre populär. På Cinemaholics finns mycket att läsa om Downton Abbey, utgå från den HÄR länken och läs vidare. Nu tar vi en liten aptitretare inför säsong 3…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *