The Possession

Lionsgate’s skräckis “The Possession“, inspirerad av filmer som “Exorcisten“, gick som en raket i helgen och toppar boxoffice listan med 21,3 miljoner dollar, vilket är den näst bästa starten för en “Labor day film” alla tider i USA.
Filmen verkar tilltala kvinnor,som stod för cirka 60 procent av biljettköpen, av dessa var 54 procent under 25 år. Enligt Richie Fay på Lionsgate har det varit en medveten strategi med Possession att locka kvinnorna till biograferna med en klassisk skräckis.

När filmen går upp i Sverige är ännu inte fastställt, en gissning kan vara senare delen av hösten/vintern. Så nu har alla tjejer en framtida möjlighet att få känna riktigt kalla kårar i en skräckthriller, där en flicka köper en antik låda på en marknad ovetandes om att inne i lådan lever en illasinnad ande. Flickan blir besatt av det ondskefulla innehållet och hennes frånskilda föräldrar måste nu samarbeta för att bryta förbannelsen.

I rollerna ses Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan och Kyra Sedgwick m.fl. För regin står dansken Ole Bornedal som även har “Jag Är Dina” på sitt samvete.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *