Anything Else

Som jag nämnt tidigare är jag en stor fan av Woody Allens filmer. Han är ju dessutom ganska produktiv med en film om året. I takt med att han släpper nya filmer, så dyker det då och då upp nyreleaser av hans gamla alster. Näst på tur står romantiska komedin, “Anything Else” med Jason Biggs och Christina Ricci i huvudrollerna, samt Woody själv som karaktären David Dobel. I Övriga roller ses bland andra Dany DeVito och Stockard Channing.

Det vi får här är en berättelse av Woody Allen i gammal god stil…”Jerry(Biggs) är en ung, kämpande manusförfattare i New York. Hans liv förvandlas till ett komplett kaos när han faller handlöst för den vackra – men komplett omöjliga – Amanda(Ricci). För att lyckas styra upp sitt liv tar Jerry hjälp av en äldre(Allen), cynisk kollega som växlar ståuppande med mentorskap – med tveksamt resultat.”

Distributör: Atlantic Film.
DVD premiär: 12 september 2012.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *