HBO Nordic

Betal TV kanalen HBO kommer till Sverige under namnet HBO Nordic. För cirka hundra kronor i månaden fås tillgång till kvalitetskanalens stora arkiv av TV serier, men också nya serier. De nya seriernas avsnitt ska kunna ses dygnet efter de visats i USA.

Tjänsten blir nätbaserad och streamas till datorerna. Tittarna kan förutom på datorn se TV programmen även i mobilen eller på surfplatta. I mitten av oktober beräknas HBO Nordic vara i gång med tjänsten.

HBO ligger bland annat bakom populära serier som “Sex In The City“, “The Sopranos“, “Band Of Brothers“, “The Pacific“, “True Blood“, “Deadwood” och “Boardwalk Empire“. Lägg där till att HBO lanserar nya serier och miniserier regelbundet, vilket gör det här till ett prisvärt alternativ att få se kvalitetsfilm. Nu kan man hänga med i Boardwalk Empire och ser hur det går för Nucky Thompson redan från start(bara en sådan sak 🙂 ) och har man missat något avsnitt är det bara att gå in i arkivet.

Fotnot: Boardwalk Empire säsong 2 släpps för övrigt på DVD/Bluray nu på onsdag, den 5 september 2012.
Warner Brothers distribuerar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *