Looper Trailer 2

Joseph Gordon-Levitt spelar yrkesmördare och är jagad av sin framtid i “Looper“. En dag får han ett uppdrag som vilket annat som helst, men när han identifierar målet inser han att det är sitt framtida jag, som spelas av Bruce Willis, han måste mörda.

Det är ju inget fel på fantasin i Hollywood, det kan man ju slå fast i varje fall. Men hur pepp är jag inför det här SciFi/action äventyret?
På nått vis känns det som Bruce Willis karriär har fastnat i ett kärr och är på väg djupare ned i dyn. Med tanke på det så jag har inga stora förhoppningar på Looper och jag är ingen stor fan av genren heller, så peppgraden är lika iskall som en svensk sommardag 2012. Men Emily Blunt är ju med i varje fall. 🙂

Här får ni trailer nummer 2 och lite bilder…
Powered by Preview Networks

Distributör: Noble Entertainment.
Biopremiär: 28 septembewr 2012.
Tidigare inlägg om Looper med trailer 1 HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *