Hemma Hos Georg Clooney

Georg Clooney var fullkomligt lysande som markägaren Matt King i dramakomedin “The descendants” som Cinemaholics skrivit om tidigare HÄR, där hittar ni även filmens trailer.

Clooneys King är kanske inte den idealiska maken, men när hans fru råkar ut för en svår båtolycka och blir hjärndöd tvingas han ta tag i livet. Han måste bestämma sig hur han ska göra med marken som hans släkt ägt i generationer, sälja eller inte? Samtidigt måste han tina upp den något frostiga relationen till sina barn och stärka banden. Tredje problemet är det att alla vet något som Matt King inte vet, hans fru hade nämligen ett förhållande med en annan man innan olyckan. Tillsammans med sin dotter Alexandra (unga talangen Shailene Woodley) tvingas han nu ta tag i problemen och vi får följa med på en liten odysse som bland annat innefattar att hitta fruns älskare. Lysande spel av Georg Clooney som sagt och han blev ju även nominerad till en Oscar för bästa huvudroll, en statyett som dock snoddes av Jean Dujardin. The Descendants är så bra och ger 115 minuters högkvalitativ underhållninmg, att den även hamnar under kategorin DVD/Bluraytipset.

I klippet nedan från Hollywood reporters fotning av Georg Clooney, hemma hos honom själv, berättar han varför han nappade på rollen som Matt King…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *