Hitchcock And The Birds…

Som nämnts så är det stort fokus på Alfred Hitchcock nu med två kommande filmer om honom, samt att det den 10 oktober 2012 släpps 14 klassiska Hitchcock-titlar i en exklusiv Blu-ray samling, restaurerade till perfekt ljud och bild. Men ni får punga ut med 1495 kronor, filmerna i boxen är:

Frenzy
Marnie
Rear Window
Rope
Saboteur
Shadow of Doubt
The Birds
The Man Who Knew Too Much
The Trouble With Harry
Topaz
Torn Curtain
Vertigo
Family Plot
Psycho

Vill ni få en utförligare beskrivning av Blurayboxen och dess innehåll, med extramaterial etc så hittar ni det här på Universal Pictures som är distributör.

Handlingen i “Fåglarna“(The Birds) är den att bortskämda vackra damen Melanie Daniels(Tippi Hedren) blir kär i en stilig ung man vid namn Mitch Brenner. Hon söker upp honom och tar med sig två “kärleksfåglar” som hans 11-åriga lillasyster Cathy önskat sig.
Väl framme blir Melanie plötsligt attackerad av en mås. Snart börjar hundratals fåglar attackera människor, vilket leder till död och förstörelse. En grupp med kråkor samlas på en skolgård och när barnen kommer ut börjar fåglarna att attackera.
Nedan lägger skräckmästaren själv ut texten, lite långrandigt kanske om våra vänner fåglarna…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *