Butter

I nya komedin “Butter” spelar duktiga Jennifer Garner den ambitiösa Laura Pickler, the first lady of butter carving(skulptering i smör) som vägrar att acceptera att hennes man (Ty Burrell) vill avgå efter att ha varit staten Iowas Carvingmästare i 15 år och därmed avsluta familjen Picklers regeringstid i rampljuset. Då tar Laura själv sikte på titeln. Men hennes kamp för ära och berömmelse blir komplicerad när två osannolika tävlanden träder in i matchen, hennes makes älskarinna (Olivia Wilde) och 10-åriga ​​fosterbarnet Destiny (Yara Shahidi). Laura gör nu allt för att få krönas som mästare i skulptering i smör och tar hjälp av pojkvännen från High School, Boyd (Hugh Jackman) och tänker vinna med alla medel, även om det innebär att ta till sabotage.

Butter är en del politisk satir och en del Frank Capra komedi och ger oss en berättelse om vad det innebär att vinna till varje pris, och mot alla odds. Svensk biopremiär: 5 oktober 2012.

Trailer till Butter från rstvideos trailerarkiv.

P.s Som sagt, Jennifer Garner är en duktig skådepelerska som gillas här på Cinemaholics. Därför slänger jag in ett gammalt inlägg med lite privata bilder på henne utanför en Broadwayteater i New York.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *