TV Tips För Downton Abbey Fans

Ett litet TV tips för Downton Abbey fans och det är många, inte bara här i Sverige.

I kväll/eftermiddag, lördag 18.15 sänder SVT 1 ett 45 minuter långt Downton Abbey bakom kulisserna. Nu får vi följa med bakom kamerorna för att se hur Highclere Castle i Hampshire förvandlas till Downton Abbey, hur skådespelarna förbereder sig och vad seriens skapare, Julian Fellowes, kan berätta om hur serien blev till.

 

Här på Cinemaholics finns det mesta att läsa om Downton Abbey. HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.

Den populära dramaserien om familjen Crawley och deras tjänstefolk på godset Downton Abbey har belönats med Emmy för bästa serie, för bästa fotografi, för bästa kostym, för bästa regi, för bästa biroll (dame Maggie Smith) och för bästa manus. Den tredje säsongen av hyllade Downton Abbey börjar sändas i Storbritannien i september 2012. Datum för när de nyinspelade avsnitten visas i SVT är ännu inte bestämt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *