Good Year

2011 har varit ett bra filmår och jag kommer att summera senare.
2012 ser riktigt bra ut med många kommande storfilmer.
Här är två aptitretare i julklappssäcken…
20th Century Fox distribuerar

Extremt Högt och Otroligt Nära. Biopremiär 2 mars 2012

“Stephen Daldry, regissören bakom ”Timmarna”, ”Billy Elliot” och ”The Reader” ger oss den gripande historien om en elvaårig amatöruppfinnare, smyckesdesigner, astrofysiker, tamburinspelare och pacifist som söker över hela New York för att finna låset som matchar den nyckel han ärvt av sin far. Filmen är baserad på boken med samma namn och i rollerna ser vi bl.a. Tom Hanks och Sandra Bullock.”
Powered by Preview Networks

The Dark Knight Rises. Biopremiär 25 juli 2012

“Efter de enorma framgångarna med ”Batman Begins” och ”The Dark Knight” återvänder Christopher Nolan till Gotham City för den avslutande delen i Batman-trilogin. Christian Bale är tillbaka i rollen som Bruce Wayne/Batman. I övriga roller ser vi bl.a. Anne Hathaway, Joseph Gordon-Lewitt, Tom Hardy, Gary Oldman och Marion Cotillard.”
Powered by Preview Networks

Det dyker upp fler och fler läsare vilket är kul…så God Jul och se mycket film och ät gott!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *