Grabbers

Brittiska(Irland) SciFi komedin “Grabbers” berättar historien om Ciarán O’Shea, den charmige lokale polisen som dricker lite för mycket och som fått i uppgift att möta upp Lisa Nolan, en rakryggad ung officer som just anlänt till den lilla fiskebyn utanför Irlands västkust.

Inte för att det finns mycket för dem att göra, bortsett från att hantera enstaka berusade, och det är oftast O’Shea själv. Men konstiga förehavanden är på gång: besättningen på en fiskebåt försvinner, valar börjar flyta upp döda på stranden och en lokal kräftfiskare fångar en konstig varelse med tentakler. Snart går det upp för Garda O’Shea och Nolan att det finns något stort där ute och att varelsen är hungrig. Nu är det läge att samla byborna för rådslag, beväpna trupperna … och bege dig till puben!

Grabbers hade premiär i UK den 10 augusti 2012. Vi får hoppas att den når Sverige snarast då Irländska komedier brukar kunna locka till många skratt. Betyget på IMDB är 6,7/10 vilket är okej och upplägget komedi/thriller/sciencefiction verkar gillas.

© Ascot Elite Filmverleih / Alexander Janetzko

Trailer till Grabbers från rstvideos trailerarkiv.

P.s Som Martin på rstvideo påpekar i kommentaren så går Grabbers upp i Stockholm i morgon på filmfestivalen monster off film.


Kommentarer

Grabbers — 4 kommentarer

  • Se där! Trevligt för alla Stockholmare. Lite långt för en Jämte, men hoppas den kommer hit upp så småningom, då jag är svag för brittisk film.
   Ska du se den själv så kom gärna med ett utlåtande

   • Jag kommer visserligen att befinna mig i Stockholm under morgondagen men kommer nog, tyvärr, inte att se den.

    Som jag har förstått det så är biljetterna nästan slut iallafall och det är ju ett bra tecken och hoppet finns för att vi kommer se fler liknande saker i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *