Förälskad I Penelope

Att bli förälskad i Penelope Cruz är nog inte så svårt. Fast det gäller att se upp för hon är ju gift med Javier Bardem och alla ni som sett Coenbrödernas “No Country For Old Men” vet att det är ingen kille man vill ha efter sig.
Då är det säkrare att bli förälskad i hennes filmer, för hon är en fantastisk skådespelerska. Tre Oscarnomineringar för i tur och ordning “Att Återvända“, Vicky Cristina Barcelona(som också gav en Oscar för bästa biroll) och “Nine” där Penelope är bättre än filmen i sig.
Nu är hon som nämnts tidigare aktuell i Woody AllensFörälskad I Rom” som får Sverigepremiär nästa vecka, den 24 augusti 2012. Där spelar hon Anna, en prostituerad som tvingas utge sig för nygift på grund av bisarr ihopblandning av identiteter.

I klippet nedan från Förälskad I Rom ser vi en Penélope Cruz i högform gå hårt åt en förskräckt Alessandro Tiberi som mest ser ut att undra om Javier Bardem är i närheten
Powered by Preview Networks

Tidigare inlägg om Förälskad I Rom(To Rome With Love) hittar ni HÄR och HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *