Bakom Kulisserna På Kill Bill

Handlingen i “Kill Bill Volym 1” kan vi vid det här laget…När den tidigare professionella yrkesmördaren Black Mamba (Uma Thurman) vaknar upp efter fyra års koma, har hon bara en sak i tankarna: HÄMND! Hon har blivit förrådd av sina tidigare kollegor och chefen för “The Deadly Viper Assassination Squad” som på hennes bröllopsdag brutalt och kallblodigt lät mörda alla närvarande, inklusive den höggravida bruden. Men vad mördarna inte visste, var att de inte hade avslutat jobbet ordentligt! Black Mamba är redo för en blodig comeback: dödslistan är färdigkomponerad och under namnet “The Bride” inleder hon sin skoningslösa hämndaktion …

Quentin Tarantino, som både skrivit manus och regisserar filmen, är ju känd för att inte spara på krutet när det gäller det groteska. Här nedan är ett bildspel från inspelningen av Kill Bill 1 och som synes jobbade man hårt med masker och tillbehör för att skapa den rätta stämningen. Läs mer här på MIRAMAX.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *