The Paperboy Trailer

Som Cinemaholic skrev om redan i våras så är “The Paperboy” en film att hålla ögonen på. I en för övrigt intressant rollista sticker Nicole Kidman ut och är bättre än någonsin i sin tolkning av den yppiga överblonderade Charlotte Bless. Premiären sker i mörka svinnovember, 23 november, och tills dess får vi nöja oss med första trailern och ett bildspel.

Matthew McConaughey spelar reportern Ward James som jobbar för The Miami Times. Han lejer sin bror Jack (Zac Efron) som chaufför och de åker till Florida för att utreda fallet kring en dödsdömd fånge. Sexiga Charlotte Bless (Nicole Kidman) har övertygat dem om fångens (John Cusack) oskuld och det blir en resa fylld av svek och rått våld.”

Trailer till The Paperboy från rstvideos trailerarkiv.

Distributör: Noble Entertainment.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *