Mad Men Förhandlingar

Det var bestämt från början att drama tvserien “Mad Men” skulle löpa över minst sju säsonger. Efter säsong fyra körde man fast i ekonomisk käbbel och säsong fem blev försenad ett år, men har precis lagts till handlingarna och finns snart ute på DVD/Bluray(Som Cinemaholics skrivit om HÄR.)

Nu ser det ut att gå lättare inför kommande säsonger. Tre av seriens stjärnor, January Jones, Vincent Kartheiser och Elisabeth Moss är på gång att skriva på för ytterligare två år. Lionsgate tv förhandlar även med Christina Hendricks och Jonn Hamm skrev redan förra året på ett treårsavtal.

Hur serien kommer fortlöpa vet vi föga om. Det var väldigt lite January Jones, som spelar Betty Hofstadt, Don Drapers exfru, under säsong fem och kanske tar hon mer plats framöver. Peggy Olson, spelad av Elisabeth Moss, lämnade ju Sterling Cooper under säsong fem för att prova lyckan annorstädes, så det finns en del lösa trådar som lovar en spännande fortsättning.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *