Taken 2 Aptitretare

Vi fortsätter på actiontemat. Liam Neeson är tillbaka som Bryan Mills, den skicklige CIA agenten som dragit sig tillbaka, men som tvingades nyttja sina mycket speciella kunskaper för att rädda sin dotter undan hänsynslösa slavhandlare i Paris i “Taken

I ett försök att återförena familjen bjuder han sin ex-fru Lenore(Famke Janssen) och dottern Kim(Maggie Grace) på en välbehövlig semester i Istanbul. Men där befinner sig också fadern till en av de mördade kidnapparna, fast besluten att utplåna hela familjen Mills. Återigen får Bryan användning av sina speciella färdigheter för att rädda både sig själv och sin familj. Vi tar en titt på ännu en trailer för “Taken 2“, här är det full fart och adrenalinstinn action så det räcker och blir över…

Trailer till Taken 2 [trailer 3] från rstvideos trailerarkiv.

Tidigare inlägg om Taken 2 HÄR.
Biopremiär: 5 oktober 2012.
Distributör: Scanbox Entertainment.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *