Last Waltz?

Det börjar dra ihop sig och lackar mot sista julen och om en vecka, the last waltz. i varje fall om man ska tro på Mayaindianernas kalender. Den slutar nämligen den 21 december 2012. Det är ju också ett j..la datum, tre dagar innan jul. Vad som händer sen tvistar man om. Dystergökarna hävdar bestämt att jorden byter poler och har man inte byggt en jätteark så är det adjöss och goodbye.(ni har väl sett 2012) Det är alltså armageddon vi står inför…jag har lösningen på det, vi kallar in Bruce Willis.
Personligen tror jag att det snurrar på som vanligt. Vi kommer fortsätta överkonsumera och våldta moder jord.

På tal om armageddon, sista striden eller vad man vill kalla det så drar jag mig till minnes en liten episod från julafton 1967.
Knackilibang på dörren, vem där? Jo, Jehovas vittne. Man var ute och knackade dörr (här snackar vi timing) och varnade för att nu har vi nått världs ände, det är finito. Det var jag som öppnade och det är klart som liten grabb blev man ju lite ledsen i ögat. Speciellt när det bara fanns en kanal på tv och den sände svartvitt. Det var redan eländigt som det var för en filmfanatiker in spe, innan Jehova ringde på. Men det löste sig fint. Morsan som aldrig var rädd för att säga ifrån hivande tanterna utför trappen med en hälsning att kärringarna kunde fara till varmare trakter på en evig solsemester.

Med detta lilla inlägg, som inte hade mycket med movies att göra(Jag fick i varje fall in 2012, Armageddon och Bruce Willis) vill jag önska mina läsare en God Jul med mycket film!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *