Luc Bessons Malavita

EuropaCorp och Relativity Media har tillsatt alla de viktigaste rollerna i actionkomedin “Malavita“, skriven och regisserad av Luc Besson. Robert De Niro kommer att få sällskap av Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron och John D’Leo i filmen som kommer att gå i produktion i sommar.

Malavita är historien om Manzonis, en ökänd maffiafamilj som blir flyttade till Normandie, Frankrike under ett vittnesskyddprogram. De gör sitt bästa för att passa in, men gamla vanor är svåra att bryta och snart kör man i välkända hjulspår igen och låter den gamla maffiaklyschan “let the family take care of business” råda.

Manuset bygger på boken “Badfellas” av Tonino Benacquista. Förberedelserna börjar i juli och i augusti är man i gång med filmningarna. Inspelningarna kommer att ske i Paris, Normandie och New York. Premiären beräknas ske under våren 2013.

Det här ska bli spännande att följa och förhoppningsvis leder allt fram till en riktigt bra film. Förutsättningarna verkar i varje fall vara de bästa. En riktigt spännande skådespelarensemble med tunga namn och Luc Besson, med allt han har bakom sig, gör sällan någon besviken.

Fotocredit Luc Besson: Thierry Caro.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *