Sune i Grekland – All Inclusive

Nya skådespelare, ny handling och Sune är tillbaka i “Sune i Grekland – All Inclusive“. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet. Som varje sommar förut planerar familjen Andersson sin semestervecka i Myggträsk. Då händer det mest oväntade, pappa Rudolf bokar en charterresa till Grekland. Familjen blir överlycklig men frågorna om resan är många. På plats i Grekland inträffar katastroferna, Sune tappar sin tjejtjusarkraft, Håkan Bråkan gillar verkligen inte trollet Julle i barngruppen, mamma Karin blir mer och mer irriterad på Rudolf. Samtidigt upptäcker pappa Rudolf att det är all inclusive och vilka oanade möjligheter det för med sig. Nedan tar vi en titt på teasern…
Powered by Preview Networks

Premiären sker på juldagen 25 december 2012 och om det kommer bli julens stora familjefilm som lockar ut folk från julfirandet till biograferna återstår att se. Man kan tycka att det kan bli svårt att upprepa succerna med Peter Haber som pappa Rudolf och Carina Lidbom som mamma Karin i “Sunes sommar” från 1993 och främst den ultimata julkalendern “Sunes Jul” från 1991.
Powered by Preview Networks

Skådespelare i “Sune i Grekland – All Inclusive” är Morgan Alling, Anja Lundqvist, William Ringström, Hanna Elffors Elfström, Julius Jimenez Hugoson. Hannes Holm regisserar.

Biopremiär: 25 december 2012.
Distributör: Nordisk Film.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *