The Hobbit Är Färdiginspelad

Regissören Peter Jacksom låter meddela på The Hobbits Facebooksida att man nu efter 266 inspelningsdagar är klara med huvudfilmningen av “The Hobbit-En Oväntad Resa” och att man nu beger sig in i klipprummet. We made it!!! utropar Jacksom samtidigt som han tackar hela teamet bakom filmen för ett mycket gott genomfört arbete så långt.

Nu får vi vänta till december på det färdiga resultatet och historien om resan som Bilbo Bagger ger sig ut på för att återkräva dvärgarnas kungadöme Erebor som för länge sedan erövrades av draken Smaug.
Tidigare inlägg med trailer hittar ni HÄR och HÄR. Nedan en bild på Peter Jackson på inspelningsplatsen av Hobbit: En Oväntad Resa. Fotograf är James Fisher.

© 2011 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. and New Line Productions, Inc. All Rights Reserved.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *