The Awakening

The Awakening” är en thriller/rysare som funnits ute på DVD några månader. Här bjuds vi på en skröna, som är lite smålik “The Others” med Nicole Kidman, och en Rebecca Hall i högform. En klart sevärd film om man gillar den här genren, så mörklägg och låt er oroas och skrämmas…

“England, 1921. Det ockulta är på allas läppar, men spökjägaren Florence Cathcart är en iskall skeptiker. När hon anlitas för att klara ut mystiska händelser på ett gammalt barnhem är hon övertygad om att allt bara handlar om pojkstreck … Ända tills hon möts av en syn som får blodet att frysa till is ådrorna! Plötsligt jagas spökjägaren av det oförklarliga, av en gen-gångare i barnkropp och av ett barnhem som blir alltmer klaustrofobiskt för varje sekund!”

Betyget på IMDB är 6,5/10. Nordisk Film Distribuerar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *