Arbitrage Trailer

Cinemaholics har tidigare skrivit om dramathrillern ”ArbitrageHÄR. Richard Gere spelar mäktige finansmannen Robert Miller som strular till det för sig och gapar efter mycket, dessutom är han otrogen mot sin fru, spelad av Susan Sarandon. Synopsis låter lovande och som gjort för en klassisk thriller. ” För att driva upp värdet på sitt bolag inför en försäljning har han i hemlighet investerat pengar, men hans anställda dotter fattar snart misstankar. Snaran dras åt ytterligare när Robert smiter från en bilolycka där hans älskarinna omkommer. Robert lyckas parera både dotterns och polisens anklagelser men ställs snart inför ett oväntat hinder… ”

Trailern har funnits ute någon vecka och här har vi den, samt lite nya bilder från SF som distribuerar…

Trailer till Arbitrage från rstvideos trailerarkiv.

Övriga skådespelare: Tim Roth, Britt Marling, Laetitia Casta m.fl.
Biopremiär: 23 november 2012.
Distributör: SF Film.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *