The Words


Det romantiska dramat “The Words” följer unge författaren Rory Jansen som äntligen uppnår det han alltid suktat efter, en litterär framgång. Efter att ha publicerat den nästa stora amerikanska romanen uppnår han stjärnstatus. Det finns bara en hake – han har inte skrivit den. När det förflutna kommer tillbaka för att jaga honom och hans litterära stjärnstatus fortsätter att utvecklas, tvingas Jansen konfrontera det pris som måste betalas för att ha stulit en annan mans arbete och för att ha satt ambition och framgång före livets mest grundläggande tre ord…

Skådespelare: Bradley Cooper, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Olivia Wilde och Zoë Saldana m.fl.

© CBS Films 2012. All Rights Reserved.
Biopremiär hösten 2012.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *