Förälskad I Woody Allen

Förälskad i Woody Allen, ja i varje fall i hans filmer och i år infinner sig julafton tidigt, närmare bestämt den 24 augusti, då har “Förälskad I Rom“(To Rome with Love) Sverigepremiär. Tidig julafton alltså för Woodyfans och alla vägar bär till Rom…

Woody Allen fortsätter sin filmiska resa genom Europas huvudstäder. Efter succéfilmer som Oscarsbelönade MIDNATT I PARIS och VICKY CHRISTINA BARCELONA har nu turen kommit till romantiska Rom.

I Rom har allt och alla sin egen historia. Rom är staden där människor möts och där alla kan hitta sitt eget äventyr. Vi får bland annat följa Hayle, en ung amerikanska på semester som möter den vackre Michelangelo med en minst sagt speciell familj, nygifta Antonio och Milly från italienska landsbygden som kommer på bröllopsresa till Rom med drömmar om att kunna bosätta sig där, den berömde arkitekten som ska avsluta sin Italiensemester med några dagar i Rom och så den helt till synes obetydlige Leopoldo Pisanello vars enformiga liv plötsligt en dag drastiskt förändras.

Sverigepremiär: 24 augusti 2012.
Distributör: Scanbox Entertainment.
Skådespelare: Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Penélope Cruz och italienske Oscarvinnaren(Livet är underbart) Roberto Benigni samt Woody Allen själv.
Tidigare inlägg HÄR.
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *