Filmposters

Är man filmgalning så är det lika bra att vara det fullt ut. Därför är jag inte bara inne utan såld på filmaffischer. Det finns många snygga att välja på och inramade gör de sig bra på väggarna. Som tur är så är frun med på noterna också, för husfridens skull.
Det finns många webbföretag som säljer posters, svenska och utländska. Här är två bra amerikanska. Dyrt behöver det inte bli heller.
http://eu.movieposter.com/ och http://www.moviepostershop.com/ Här nedan är två jag är sugen på, om jag hitter en ledig väggyta. 🙂

Men man kan även göra dem själv i mindre skala. själv köpte jag fururamar fyra för hundra kronor och målade dem svarta. sedan var jag in på Dr Macros High Quality movie scans och hittade fyra bilder på femme fatales moviestars som jag gillade. Lekte lite i Photoshop och drog ut på fotoppaer på skrivaren och ramade in. Köpte en billig svart tavellist och satte upp på väggen. Resultatet ser ni här nedan:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *