Catfight

I morgon 21 december är det premiär för “The girl with the dragon tatoo” Vem vinner catfighten som Lisbeth Salander? Rooney Mara eller Noomi Rapace? Förhandsrecensionerna ger höga betyg och konstigt vore annars. Med en sådan intrig i världsklass som i Stieg Larssons trilogi torde man vara amatör om man slarvar bort en sådan här filmchans.
Själv förhåller jag mig, om inte kallsinnig, så avvaktande. Först har man läst böckerna, sedan sett de svenska versionerna och nu ska vi få en version till. Jag springer inte iväg på en gång utan väntar. Det är så mycket bra film på gång och man kan inte se allt. Så det intressanta så länge blir vem som vinner catfighten?…Jag håller en slant på Noomi.
Här får ni trailer för först; originalet och sedan kopian. 🙂
Powered by Preview Networks
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *