The Magic Of Belle Isle

I “The Magic of Belle Isle“(Summer at Dog Dave’s) återförenas Morgan Freeman med regissören Rob Reiner. Senast de jobbade tillsammans var med härliga “The Bucket List“(Nu eller aldrig) där Morgan Freeman och Jack Nicholson spelar två cancersjuka patienter som bestämmer sig för att göra upp en lista över ogjorda saker och leva livet fullt ut. Vi får hoppas att The Magic Of Belle Isle är lika inspirerande. Där spelar Morgan Freeman, rullstolsburne författaren Monte Wildhorn, som I ett försök att hitta tillbaka till sin ursprungliga talang, flyttar till en lantlig stad, där han blir vän med en ensamstående mamma(Virginia Madsen) och hennes tre barn, som alla hjälper honom att få tillbaka sin passion för att skriva.

Photo courtesy of Magnolia Pictures.

Biopremiär: 23 november 2012.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *