LIVESÄNDNING FRÅN PROMETHEUS-GALAN I LONDON

Fans runt om i världen är inbjudna att följa livsändningen från världspremiären av årets mest efterlängtade film PROMETHEUS i London imorgon torsdag kl. 19.00. Här på CINEMAHOLICS kommer ni att kunna se när stjärnorna anländer till röda mattan och blir intervjuade, bland annat svenska Noomi Rapace, regissören Ridley Scott, Charlize Theron och Michael Fassbender, för att nämna några.
Start: 19.00 torsdag 31 maj.

Under tiden ni väntar; Här är handlingen och trailern…”Noomi Rapace spelar huvudrollen då Ridley Scott, regissören bakom “Alien” och “Blade Runner” återvänder till den genre som han varit med att definiera och denna gång gör han det i 3D. MedPROMETHEUS skapar han en banbrytande mytologi där ett forskningsteam hittar en ledtråd till människans ursprung på jorden. Jakten leder dem till universums mest avlägsna platser där de måste riskera allt för att rädda mänsklighetens framtid. I övriga roller ser vi bl.a. Michael Fassbender, Charlize Theron och Guy Pearce…”

Biopremiär: 1 juni 2012.
Distributör: Fox Movies.
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *