Sparkle

Den kommande dramamusikalen “Sparkle” blev Whitney Hustons fjärde och sista film, tre månader efter inspelningarna dog hon och filmen kommer att dedikeras henne. Ett tragiskt öde efter ett liv kantat av droger och problem. Men när hon stod på toppen av sin karriär hade hon en röst som få toppade.

Sparkle ,som får premiär den 2:a november 2012, handlar om Musikal underbarnet Sparkle (Jordin Sparks) som kämpar för att bli en stjärna samtidigt som hon måste hantera svåra problem som håller på att slita hennes familj isär. Från ett välbärgat område i Detroit och som dotter till en ensamstående mamma (Whitney Houston), försöker hon balansera en ny romans med managern Stix (Derek Luke), samtidigt som hon ställs inför oväntade utmaningar när hon och hennes två systrar kämpar för att bli en framgångsrik sånggrupp under Motown-eran.

Här nedan kommer två ljudklipp från Sparkle där Whitney Huston ensam sjunger “His Eye Is On The Sparrow” och sedan tillsammans med Jordin Sparks sjunger “Celebrate”…

Biopremiär: 2 november 2012.
Distributör: Sony Pictures.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *