Magnificent Seven Remake

MGM fortsätter sitt arbete med att göra remakes av gamla godingar. Nu verkar man sikta in sig på en Remake av den gamla westernklassikern “The Magnificent Seven“(7 vågade livet) och i huvudrollen vill man ha Tom Cruise som ryktas vara väldigt intresserad. Originalfilmen själv är en remake av Akira Kurosawa’s Seven Samurai och historiren handlar om grupp revolvermän som blir inhyrda av mexikanska bönder som behöver hjälp med att köra iväg ett onskefullt gäng banditer. Originalensemblen bestod av skådespelare som Yul Brynner, Charles Bronson, Eli Wallach och Steve McQueen. Inget är ännu sagt om övrig rollbesättning och releasedatum, men MGM sägs vara ivriga att sjösätta projektet så fort som möjligt.

Under tiden kan vi titta på trailern till originalversionen. En gammal western fanatiker som mig själv jublar förstås, speciellt som det sällan görs några westernfilmer, även om genren sista åren fått en uppryckning med några bra filmer och westernserier. Håll till godo, here is The magnificent seven…

[wp_ad_camp_1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *