Fantastic Fear of Everything

I kommande brittiska komedin “Fantastic Fear of Everything” spelar Simon Pegg barnboksförfattaren Jack som ändrar inriktning och börjar skriva deckare. Men den detaljerade forskning om viktorianska seriemördare han ägnar sig åt leder till att han blir ett nervöst vrak med paranoida fantasier och tror att han själv ska bli mördad. När en mystisk Hollywood chef plötsligt och oförklarligt visar intresse för Jacks manus leder det förmodade “stora genombrottet” i stället till det stora sammanbrottet. Jack tvingas att konfrontera sina värsta demoner, sitt kärleksliv, sin tvätt och ursprunget till sin rädsla.

I övriga roller: Clare Higgins , Amara Karan , Kerry Shale, Paul Freeman.
Biopremiär: juni 2012.

Trailer till A Fantastic Fear of Everything från rstvideos trailerarkiv.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *