Sandra Bullock Och Melissa McCarthy i Poliskomedi

Sandra Bullock och Melissa McCarthy spelar tillsammans i en kommande poliskomedi, som beskrivs som en “buddy cop comedy”, om ett ansträngt arbetsförhållande mellan en överspänd FBI-agent och en okonventionell Bostonpolis. Regisserar gör “Bidesmaids” regissören Paul Feig. Manus skrivs av Katie Dippold. Man planerar en snabb sommarinspelning som ska passa in i McCarthys hektiska schema, hon har bland annat fullt upp med CBS serien “Mike and Molly“.

Melissa McCarthy har ju en Oscarnominering för sin roll som Megan i “Bridesmaids” och Sandra Bullock vann en Oscar för rollen som Leigh Anne Tuohy i “The Blind Side“. De är duktiga skådespelerskor bägge två och det känns som den här “Helan och Halvan” konstellationen kan vara rätt för en poliskomedi.

Fotnot: Bilden på Melissa McCarthy är från riktigt roliga Bridesmaids. (©)Universal Pictures.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *