Rivalerna

Rivalerna blir den svenska titeln på komedin “The Campaign” där Will Ferrell slåss med Zach Galifianakis om en plats i kongressen och kanske även som nästa president. Cinemaholics presenterar den nya, officiella trailern och tidigare inlägg om The Campaign med trailers hittar ni HÄR.

“Se Will Ferrell och Zack Galifianakis öga mot öga i denna politiskt inkorrekta komedi! Kongressledamot Cam Brady (Ferrell) har suttit ohotad på North Carolinas politiska tron i många år och hade planerat att göra så i fortsättningen också, men i årets val får han oväntat motstånd i form av det lokala turistkontorets naive chef Marty Huggins (Galifianakis). När valdagen närmar sig och förolämpningarna eskalerar bryr de sig bara om att krossa sin motståndare i denna smutskastande, baktalande, personattackerande film från ”Släkten är värst”-regissören Jay Roach. Och precis när man tror att nivån på kampanjen sjunkit lägre än lägst så sjunker den ytterligare några snäpp…”




Powered by Preview Networks

Biopremiär: 21 september 2012.
Distributör: 20th Century Fox.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *