Glada Dagar För En Diktator

Det är mycket nu för Sacha Baron Cohen och det går inte att säga annat än att han promotar sin film “The Dictator” stenhårt. Filmen som kostade i runda slängar 65 miljoner dollar att spela in har öppnat relativt starkt i trettio länder runt om i världen och beräknas på fem dagar spela in 25 miljoner dollar. Kritiken är också övelag positiv vilket borgar för att det hela kommer att gå runt med råge.

Fullt upp för Sacha Baron Cohen alltså och även för diktatorn själv, Admiral General Aladeen. Cinemaholics kan bjuda på ett bildspel där generalen anländer till Cannes och parkerar sin kamel utanför Carlton Hotel. Väl hemmastad var det dags för sightseeing och vad passar inte bättre för en diktator än i en Lamborghini och supermodellen Sasha Volkova vid sin sida.

Fotocredit: Lucian Capellaro, Andrew H. Walker, Gareth Cattermole och Andreas Rentz
Photo courtesy Paramount Pictures. © Paramount Pictures 2012. All Rights Reserved.

För mycket Sacha Baron Cohen och Admiral General Aladeen? Ja vi rundar av Diktatorn här på bloggen med ett filmklipp. Vi bjuder på den roliga “Helikopterscenen”, dags för Gotham Helikopterutflykter…
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *