Arbitrage

I kommande dramathrillern “Arbitrage“spelar Richard Gere den mäktige finansmannen Robert Miller, vars välarrangerade liv är på väg att rämna. För att driva upp värdet på sitt bolag inför en försäljning har han i hemlighet investerat pengar, men hans anställda dotter(Brit Marling) fattar snart misstankar. Snaran dras åt ytterligare när Robert smiter från en bilolycka där hans älskarinna omkommer. Robert lyckas parera både dotterns och polisens anklagelser men ställs snart inför ett oväntat hinder…

Ingen trailer ännu, men ett filmklipp kan vi bjuda på…

I övriga roller: Susan Sarandon, Laetitia Casta, Tim Roth m.fl
Regi: Nicholas Jarecki

Stillbildsfoto: Myles Aronowitz
© Arbitrage LLC, 2012. All Rights Reserved.

Biopremiär 23 november.
Distributör: SF Film.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *