Flimmer

Dramakomedin “Flimmer” handlar om Backbergas forna stolthet, telecombolaget UNICOM, som står vid ruinens brant.
Den inte helt taktfulle chefen Tord (Kjell Bergqvist) driver på personalen, inte minst den kärlekstörstande kontoristen Kenneth (Jacob Nordensson). Tillsammans med kollegan Walter (Allan Svensson) gör Tord ett sista försök att modernisera firman. Samtidigt har ett tillsynes oförklarligt strömavbrott satt igång en dramatisk kedja händelser som kommer förändra allt för ortens invånare – och leda till nya möjligheter både för Kenneth och Tord. I övriga roller: det barnlängtande paret (Jimmy Lindström & Saga Gärde), den spindelrädda Birgitta (Anki Larsson), den sjuke Roland ( Olle Sarri), de militanta elallergikerna (Annika Hallin & Gerhard Hoberstorfer), svärfadern (Ronny Svensson), internutredaren ( Sven Wollter) och sist men inte minst receptionisten (Sissela Benn).
Regissör: Patrik Eklund.
Powered by Preview Networks

Biopremiär: 21 september 2012.
Distributör: Nordisk Film.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *