Daniel Radcliffe – The Woman In Black

Daniel Radcliffe har pensionerat Harry Potter och får med beröm godkänt för sin “vuxenroll” I “The Woman In Black” som hade biopremiär förra veckan. Nu är jag ingen hejdundrande fan av skräckgenren, men just det här upplägget tilltalar mig. För The Woman In Black är en sådan där gammal klassisk, hederlig rysare där handlingen är förlagd till 1800 tal och lantlig gotisk miljö med misstänksamma, fientligt inställda byinvånare. Gamla beprövade knep som dimmiga hedar, smällande dörrar, mystiska ljus, dolda röster i mörka korridorer fungerar alldeles utmärkt i en träffsäker scenografi och med ett mycket stämningsfullt foto. Äntligen slipper vi torrtyrporren där människor lemlästas och blodet skvätter i parti och minut. Tack och lov så är det här ingen “Wrong Turn“, så är man som biobesökare ute efter ett sådant upplägg så har man kört fel här. The woman In Black är en mycket bra, tidlös Haunted House skräckis med en enkel men spännande historia och jag ser fram emot den kommande Bluray utgåvan…

”Den unge änkemannen och advokaten Arthur Kips (Daniel Radcliffe) får i uppdrag att ta hand om ett dödsbo i en by. Det visar sig att en rad oförklarliga olyckshändelser har drabbat invånarna och att de döljer en mörk hemlighet. Arthur upptäcker att dödsboet som tillhört hans klient är hemsökt av en en kvinna som söker efter någon eller något hon förlorat. Ingen, inte ens barnen, är säkra från hennes hämnd. När kvinnan vänder sig mot Arthurs egen son blir han tvungen att offra allt han håller kärt för att rädda sitt barn.”

Betyg På IMDB: 6,7/10
Tidigare Inlägg HÄR.

Som vanligt finns det en uppsjö av Trailers. Cinemaholics bjuder på Trailer 2 samt extramaterial…

Trailer till The Woman in Black [trailer 2] från rstvideos trailerarkiv.
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *