The Lone Ranger

Då är det klassisk western på gång, fast vi får vänta till i juli 2013. Filminspelningen av “The Lone Ranger” är påbörjad sedan ett tag och Johnny Depp spelar en indian vid namn Tonto. Rollen som Lone Rangern, John Reid görs av Armie Hammer. I övriga roller ses bl.a Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson och Barry Pepper.

The Lone Ranger började som en radioshow på 1930-talet och följdes sedan av böcker, serietidningar, leksaker och tvserier.
Tv serien The Lone Ranger är den mest kända och spelades in mellan åren 1949 till 1957. Huvudrollen som The Lone Ranger hade Clayton Moore och efter att serien lagts ned fortsatte han att bära Loneranger masken vid speciella tillfällen ända till sin död 1999.

Nu återupplivar alltså Walt Disney pictures westernfiguren igen och originalhandlingen gör sig säkert bra i långfilmsformat…

“En grupp Texas Rangers är på jakt efter ett gäng laglösa förbrytare ledda av Butch Cavendish. Gänget lägger sig i bakhåll och lurar texas Rangers gruppen i en fälla där alla, som det ser ut, dödas. Emellertid hittas en överlevande av indianen Tonto(Johnny Depp) som vårdar honom tills han återfått hälsan. Med en mask för ansiktet och ridandes på hingsten Silver slår The Lone Raider följe med Tonto för att spåra upp det laglösa gänget och skipa rättvisa”

Och om man inte har en westernstad att spela in i, vad gör man då? Jo man bygger en…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *